På jakt etter drømmekjolen til ditt bryllup ?

Ja, hvor skal man starte ? De aller fleste som skal gifte seg setter brudekjolen som viktig punkt på listen! Det å finne den optimale brudekjolen er det dere jakter på som brud. Du har kanskje brukt mye tid på sosiale media, for å få kjoleinspirasjon – og det er en super start. Men du kommer ikke videre i prosessen, bare ved å se på bilder (dessverre).  Vårt beste råd er å bestille en prøvetime i vår brudesalong. Det finnes så mange forskjellige fasonger, ulik pynt, stoffer og stiler.  En brudekjole må fysisk prøves på før du vet om den blir fin til deg. I vår brudesalong får du hjelp av en ansatt, som kjenner kjolemerkene og de ulike fasongene. Sammen skal vi lete det beste til deg. Vi tar gjerne innspill på hva du selv også tenker, før vi starter prøvingen. Det er viktig å ha et åpent sinn når du starter prøvingen, og kanskje prøve ulike stilarter om du føler for det. Tørr å utfordre deg selv og prøv noe du kanskje ikke trodde du likte. Samtidig så skal du ikke prøve alt, du finner fort ut hva du ikke ønsker også.

Ikke bli overrasket om kjolen du sier «YES» til er noe annerledes enn hva du først tenkte deg.

 

brudekjole i trondheim

Hos oss har vi ulike prøvetimer, klikk deg inn å les på denne linken nedenfor

https://www.salongperlen.no/brudekjole-i-trondheim/

Målet for prøvetimen er å finne den kjolen som fremhever det beste ved deg og din personlighet.  Å si » YES TO THE DRESS » er en MAGISK  følelse! Noen synes det også føles litt skummelt, men det er ikke før etter du sier YES at skuldrene senker seg. Vi er så heldige å få være med på mange YES her i butikken og vi håper å se DEG også her. Vi skal gjøre vårt ytterste til å hjelpe deg med å finne drømmekjolen. Husk alltid at det er mulig å få en skredder til å justere «siste finish», hvis du  ønsker noen små/større endringer. Spør oss om råd.

Brudemoten for 2021 er allerede kommet i butikken.

PS ! Husk leveringstiden på brudekjoler er lang, så vær ut i god tid. Selger selvsagt kjoler direkte fra butikk, men vi har ikke alle størrelser inne. Uansett tid – ta kontakt med oss.

GLEDER  OSS TIL Å  SE  DEG:)

Foto: Multifoto

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *