VI ER PERLEN FRISØR

DIN FRISØR I TRONDHEIM

Bryllupsfotografering

ELLEN

Daglig leder

Startet sin karriere bare 17 år gammel i Nikita kjeden og i 2004 begynte hun som instruktør og senere daglig leder på Norsk frisør og hudpleieskole. Underveis har hun også utdannet seg som makeupartist og negledesigner samt jobbet som maskør på trøndelag teater. Hun har blitt kåret til årets daglig leder i Raise gruppen og i flere år medlem i Exellence klubben der kun de beste daglig ledere er med. I 2012 jobbet hun som daglig leder i mittBryllup. Her hadde hun ansvaret for alle bryllupsmesser i Norge.

Etter å ha drevet frisørsalongen i tre år, fikk hun muligheten til å utvide og åpne brudesalongen vegg i vegg. Drømmen om å lage et totalkonsept til kommende bruder ble realisert. I dag er Salong perlen midt-Norges største konsept innenfor bryllup.
Fokuset på Salong perlen er at alle som kommer inn døra skal kunne senke skuldrene, nyte og ha seg selv i fokus. Her er det god service ut til fingerspissene og kundene er alltid i fokus.

Bryllupsfotografering

LINE

Frisør

Line har jobbet på Salong perlen som frisør siden oppstarten i 2016.
Hun opparbeidet seg fort en stor kundegruppe og har i dag like mange herrekunder som damekunder.
Line er opptatt av det lille ekstra og bruker god tid på hver kunde slik at alle vil føle seg unike hos henne.

Hun er svært dyktig på balayage og blonde farger og holder seg godt oppdatert på siste trender.
Line har god erfaring med brudefrisering, makeup og styling.

JULIE

Frisør 

Julie har jobbet som frisør i 4 år og har tidligere jobbet i Oslo for Nikita. Her har hun vunnet noen konkurranser innenfor klipp/farge. Hun begynte på Salong perlen august 2019 og har allerede bygget seg opp en kundegruppe som består både av menn og kvinner. Julie er glad i store hårprosjekter og liker å jobbe med ”Bli ny” kunder. Hun er dyktig på farge og holder seg oppdatert på alle nye teknikker. Julie utfører også brudestyling og forloverstyling.

PERLEN FRISØR

OM SALONGEN

Salong Perlen AS holder til i hjertet av Trondheim i et splitter nytt lokale ved bakke bru. Her tilbyr vil alt innenfor hår, makeup, extension, brudefrisering og ulike kurs. Vi har et eget bruderom der bruden med følge kan kose seg mens vi tar fullt ansvar for hår og makeup på den store dagen. I tillegg tilbyr vi bryllupsplanlegging og vår ekspertise til ulike arrangementer.