Vi er perlen brud og fest.

Din brudesalong i Trondheim.

Bryllupsfotografering

ELLEN

Daglig leder

Startet sin karriere bare 17 år gammel i Nikita kjeden og i 2004 begynte hun som instruktør og senere daglig leder på Norsk frisør og hudpleieskole. Underveis har hun også utdannet seg som makeupartist og negledesigner samt jobbet som maskør på trøndelag teater. Hun har blitt kåret til årets daglig leder i Raise gruppen og i flere år medlem i Exellence klubben der kun de beste daglig ledere er med. I 2012 jobbet hun som daglig leder i mitt Bryllup. Her hadde hun ansvaret for alle bryllups messer i Norge.

Ellen har alltid hatt en drøm om å starte opp sin egen salong , men ikke hvilken som helst salong. Det skulle være en frisørsalong som hadde stort fokus på velvære, luksusfølelse og det lille ekstra. I tillegg en salong som også skulle tilby bryllups-planlegging da alt rundt bryllup er det som står hennes hjerte nærmest. Nå er drømmen realisert. Fokuset hos Salong Perlen er at alle som kommer inn døra skal kunne senke skuldrene, nyte og ha seg selv i fokus. Her er det god service ut til fingerspissene og kundene er alltid i fokus.

JANNICKE

Søm & Design

Jannicke er Salong perlens samarbeidspartner på søm.
Hun holder til i et eget lokale kun 500m fra salongen.
Jannicke har over 12 års erfaring med kjolesøm, og spesialiserer seg innen feltet.
Hun har stor yrkesstolthet og opptatt av fornøyde kunder.
Her gjør kunden egen avtale med Jannicke angående tilpassinger av kjolen.

Bryllupsfotografering

BENTE

Butikkansvarlig 

Bente begynte på Salong perlen våren 2019 etter å ha drevet Eva brud på Heimdal siden 2002. Tanken om å slå seg sammen med Perlen og skape midt- Norges største bryllupskonsept ble til da Bente måtte ut av lokalet på Heimdal pga. ombygging. Bente har bred og og lang erfaring innenfor brudekjoler, selskapskjoler og tilbehør. Hun er dyktig på å se helhet og vet hva som passer sammen. Hun er opptatt av detaljer og vil gi deg og ditt følge den beste service. Bente drar på ulike messer i utlandet hvert år for å plukke ut de flotteste kjolemerker og for å følge med på trender i brudeverden. Hun er opptatt av å velge kjoler i alle prisklasser, former, stoffer og passformer.

SALONG PERLEN BRUD OG FEST

OM SALONGEN

Salong Perlen Brud & Fest holder til i hjertet av Trondheim i et splitter nytt lokale ved bakke bru. Vi som jobber på salongen har som mål å få frem det beste i deg. Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere oss innen brudemote, fashion og styling. Hos oss skal du føle deg trygg på at du får det beste fra alle endene til de beste prisene. Du kan velge mellom ulike brudepakker avhengig av ditt behov.

Ring oss gjerne og snakk med oss dersom du er usikker på hva som passer best for deg.