Hvorfor velge salong perlen

Hos Salong perlen er vi opptatt av å ha kunden i fokus og at kunden skal få en behagelig og minnerik opplevelse under besøket.

Vi har lang og bred erfaring innenfor bryllup. Butikken har mange kjolemodeller i alle størrelser og prisklasser. Flotte festkjoler for brudefølge finner du også hos oss.

Vi har både bestillingsvarer og salg direkte fra salong. Det anbefales å kjøpekjole senest 6-8 mnd. før bryllupet pga. leveringstid. I covid 19 tiden vi er inne i, er det ekstra viktig å bestille tidlig for å unngå forsinkelser. Vi tilbyr alt ifra å finne drømmekjolen, tilbehør, hår/makeup til påkledning på selve dagen.

Vår samarbeidspartner på blomster leverer blomstene i salongen på selve dagen kostnadsfritt og fotografen kommer til salongen for å ta bilder.

Vi samarbeider med mange aktører innenfor bryllup og hjelper dere gjerne med å velge ut de beste.Vår mest populære prøvetime er VIP- timen. Om du ønsker en skikkelig ”Say yes to the dress feeling”, er dette timen for deg. Her får du tilgang til konsulent i 2 timer i en egen avdeling med podie og du kan du ta med deg opp til fem stykker som kan kose seg med snacks og drikke samtidig som du prøver kjoler. ‘Vi har også ordinære prøvetimer – brudekjoletimer må bookes på forhånd. Drop-in på festkjoler. Hos oss kan du senke skuldrene og være trygg på at vi gir deg den beste start på veien mot drømmebryllupet.

Kopirett 2019 Salong Perlen. Design av  TechTop Media AS