HAIREXTENSION I TRONDHEIM

Vi har spesialisert oss på hairextension og samarbeider med de beste i bransjen. Her tilbyr vi både tape og keratin. Det finnes utallige mange farger og vi har både stritt og krøllet hår. Du kan velge mellom ulike lengder.

Det er flere grunner til å velge hairextension. Ønsker du bare litt tykkere hår, kun forlenge fronten eller bare noen spreke fargestriper i håret uten å måtte farge ditt eget, da er extension et godt alternativ.
Vi setter også på hele lengder der du går fra kort til langt hår på bare noen få timer.

Pris avhenger av hvor mye hår som skal settes på.

HAIRTALK EXTENSIONS I TRONDHEIM

ENKELT
Hairtalk er verdens mest skånsomme metode å forlenge håret på. Med sin patenterte og holdbare tapeløsning ivaretar Hairtalk håret når det er påsatt og produktet er etisk handlet. Hairtalk leveres bare til autoriserte salonger som trent opp og kvalitetssikert av Hairtalk´s team.
Håret kan brukes om igjen, og du kan ta det av og på så mye du vil, uten å skade ditt eget hår.

Hairtalk består av indisk Remy-hår, er etisk handlet, og leveres kun til autoriserte salonger. Vi er trent opp og kvalitetssikret av Hairtalk sitt team. Dette er for å sikre din opplevelse ved å bruke Hairtalk. Du får et resultat skreddersydd til dine behov.

RASKT, ENKELT OG GENIALT

Det kreves ingen spesielle eller avanserte verktøy. Det eneste som kreves er at du bruker Hairtalk sine pleieprodukter, og disse får du kjøpt hos oss.

Hairtalk er skånsom nok til å passe selv til det aller tynneste og fineste hår. Det tar litt over en time å sette på en full Hairtalk-extension. Hairtalk er raskt, enkelt og genialt.

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTET PRAT

Kontakt oss for mer informasjon om hairextension og om dette kan være noe for deg.
Vi gir deg gode tips og råd om hva som passer deg best.