FRISØR i TRONDHEIM

Leter du etter din frisør i Trondheim? Hvor du kan trives, senke skulderen og ta med mannfolka? Hos oss får du mye for pengene. Vi er opptatt av ditt velvære og kundeopplevelsen. 

Vi tilbyr ulike behandlinger innenfor hår og skjønnhet. Her kan du slappe av og nyte en god hårvask med massasje som er inkludert i alle våre behandlinger.

Vi er opptatt av at mannfolka skal føle seg velkommen hos oss. Derfor har vi en egen herreserie som vi bruker under behandlingen og som er til salgs. I tillegg til klipp og farge har vi spesialisert oss på hairextensions, både keratin og tape. Her hjelper vi deg med å finne rett farge, tykkelse og lengde. Kanskje du ønsker bare et tykkere hår, forlengelse i front eller ekstra langt hår.

BRUDEFRISERING I TRONDHEIM

Vi har stor fokus på brud og hovedfeltet vårt er brudefrisering med makeup. Her vil du få et eget bruderom for deg og din forlover/følge med full oppvartning og kun fokus på deg. Brudgom er også hjertelig velkommen hos oss for klipp/farge. Ta kontakt her fra hjemmesiden vår eller stikk innom salongen vår i Ferjemannsveien 10 i Trondheim, i det nye Adressabygget.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

PERLEN FRISØR - DIN FRISØR I TRONDHEIM HVOR DU KAN TRIVES

Du finner vår frisørsalong i hjertert av Trondheim, ved det nye bygget til Adressa-avisen. Like ved Bakke Bro og Nidelven. 

frisør-i-trondheim

Ferjemannsvegen 10, Trondheim