Dette skjer nå ! Limited edition Mori Lee

Hei Hei, Håper dere har det bra. Vi har iår, som ifjor, vært heldig å fått låne en del HELT vakre Mori Lee brudekjoler, som vi vanligvis ikke har i butikken vår ! Det er slik stas ! Vi har fått låne 14 ulike kjoler, så dette må du ikke  gå glipp av:)

Som alltid er det ulike stiler og prisklasser på disse kjolene, og det er alltid vanskelig å bare vise bilder. Kjoler prøves på. Vi anbefaler dere virkelig å ta turen innom oss.

Gledelig er også at vi har fått lov å ha kjolene hos oss litt lengre enn normalt. Kjolene blir hos oss til 19/12-20. Kjolene sendes da tilbake til New York, så det er nå en gylden anledning til å finne en kjole som ikke kommer til Trondheim og omegn på et senere tidspunkt for prøving. Har du satt bryllupsdato er du velkommen til å booke en time hos oss.

Det skal oppleves som trygt å komme hit, selv i disse covid 19 tidene. Her har vi antibac og ansatte kan bruke munnbind i prøverommet om du ønsker det. Engangshansker er også tilgjengelig om noen ønsker det. Ønsker du selv å bruke munnbind, så er det selvsagt ok, men ingen krav pr nå. Vi forholder oss fortløpende til gjeldende anbefalinger fra FHI.

Det er mye fine kjoler i kjolerekken vår. Nyheter 2021 er som sagt på plass og vi minner om bestillingstid på brudekjoler som bruker å være 5-8 måneder. Vi tar forbehold om lengre leveringstid pga covid 19, så anbefaler alle å være ute i god tid. Brudekjolen holder seg i skapet, så den er det kjekt å vite at den kommer i god tid før bryllupet.

Håper vi ser deg og vi er tilgjengelig på telefon 73200534 og mail bryllup@salongperlen.no

Timer kan også bookes her: Klikk på link under

www.salongperlen.no

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *