DIN BRYLLUPSDAG ER VÅR LIDENSKAP!

Vår visjon er at du som kunde skal føle deg ekstra godt ivaretatt og avslappet hos oss. Senk skuldrene og la oss få hjelpe deg med alt fra drømmekjolen til styling av hår, negler, vipper og make up.

Vi som jobber hos Salong Perlen Brud & Fest har som mål å få frem det beste i deg. Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere oss innen brudemote, fashion og styling. Hos oss skal du føle deg trygg på at du får det beste fra alle endene til de beste prisene. Du kan velge mellom ulike brudepakker avhengig av ditt behov. Ring oss gjerne og snakk med oss dersom du er usikker på hva som passer best for deg.

DIN BRYLLUPSDAG ER VÅR LIDENSKAP!

La oss hjelpe dere slik at dagen blir uforglemmelig og fri for bekymringer

MYE KOMPETANSE UNDER SAMME TAK

Skreddersøm

På vår egen lille systue i Trondheim tilbyr vi skreddersøm. Der tar vi tilpasninger på både brudekjoler og festkjoler. Vår erfarne syerske er spesialist på kjolesøm. Tilpasning er den siste biten som skal i boks før selve dagen. Her er det også viktig å huske på at vi ikke har ubegrenset kapasitet. Vær derfor ute i god tid.

Hos oss finner du dyktige spesialister med over 30 års erfaring innen bransjen. Vi har bl.ant annet brudekonsulenter, frisører, make-up artist, stylist samt vår syerske som vi jobber tett med.  Hyggelig stemning, orienterte fagfolk og topp service er en selvfølge hos oss.

Kompetanse

Vi har mye kompetanse under samme tak. Vår brudesalong er helt enestående og unik i stilen. Du finner faktisk ikke maken. I denne fantastiske atmosfæren er vår forretningside å kunne tilby mest mulig på en og samme plass. Ikke bare er konseptet og brudesalongen unik, men også sammensetningen av våre ansatte.

Booking

Vær tidlig ute med booking For at vi skal kunne hjelpe deg på best mulig måte bør du booke din prøvetime minst 8 mnd før bryllupet. Gjerne før! Husk at de fleste brudekjoler har en leveringstid på 5-8 mnd. I tillegg trenger du god tid for tilpasninger og skreddersøm.

Angående hår/makeup : Det er særs viktig å huske på at vi har begrenset antall brudepakker hår/makeup tilgjengelig for hver lørdag i høysesongen. Her kan det raskt bli utsolgt på populære datoer. Jo tidligere du tar kontakt
med oss, jo større er sjansen for at drømmedagen din går i oppfyllelse.

stort UTVALG AV BRUDEKJOLE I trondheim

Du vil finne både kjoler og assesoarer i alle prisklasser. Vi fører brudekjoler fra verdenskjente designere. Vårt kjolesortiment er nøye håndplukket og unikt i sitt slag. Her har vi hentet hjem kjoler fra prisvinnende designere. Vi har selvsagt enerett på alle designerne vi fører her i Trondheim, og vi har kjoler i alle stiler. En liten shop med lekre gaver, sminke, bryllupstilbehør og flere spennende varer har vi også.

Vi tar smittevern på alvor i disse Covid -19 tidene og forholder oss til gjeldende regler til enhver tid. Det skal være trygt å komme hit.