Allerede et år…

Helt utrolig hvor fort tiden har gått. Er det virkelig et år siden vi stod med champagneglasset i hånden og rullet ut den røde løperen?

For et fantastisk år det har vært. Salongen vokser for hver dag som går og vi har vært så heldige å fått med Sigrid på laget som er en erfaren frisør og  har drevet sin egen salong Restyle i 7 år. Vi er utrolig stolte og glade for at hun vil være en del av teamet vårt.

Det har vært et år med utrolig mye jobbing og det meste og tyngste arbeidet har nok foregått «bak kulissene». Vi kan vel ærlig innrømme at det å starte opp en salong er ikke bare bare..En ting som vi virkelig har lært av dette året, er tålmodighet! Heldigvis har vi en helt fantstisk hverdag med masse trivelige kunder og vi kan vel alle være enige om at latteren sitter ganske løst på perlen. Vi elsker salongen og kundene våre og har en plan om å bare bli bedre og bedre. En av de tingene vi nå skal prioritere bedre, er bloggen vår. Det er så mye gøy som skjer fremover og det har vi lyst til å dele med alle dere flotte mennesker som er nyskjerrig på vår hverdag. Kom gjerne med tips og forslag til ting dere ønsker å lese om her.

 

-Perlenjentene

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *