Vi er perlenEllen

Daglig leder
Startet sin karriere bare 17 år gammel i Nikita kjeden og i 2004 begynte hun som instruktør og senere daglig leder på Norsk frisør og hudpleieskole. Underveis har hun også utdannet seg som makeupartist og negledesigner samt jobbet som maskør på trøndelag teater. Hun har blitt kåret til årets daglig leder i Raise gruppen og i flere år medlem i Exellence klubben der kun de beste daglig ledere er med. I 2012 jobbet hun som daglig leder i mittBryllup. Her hadde hun ansvaret for alle bryllupsmesser i Norge.

Ellen har alltid hatt en drøm om å starte opp sin egen salong , men ikke hvilken som helst salong. Det skulle være en frisørsalong som hadde stort fokus på velvære, luksusfølelse og det lille ekstra. I tillegg en salong som også skulle tilby bryllupsplanlegging da alt rundt bryllup er det som står hennes hjerte nærmest. Nå er drømmen realisert. Fokuset hos Salong Perlen er at alle som kommer inn døra skal kunne senke skuldrene, nyte og ha seg selv i fokus. Her er det god service ut til fingerspissene og kundene er alltid i fokus.Line

Frisør
Hun har tidligere jobbet hos Headmasters og ble i 2015 nominert til årets lærling. Line elsker å jobbe med mennesker og ser potensialet i alle kundene. Opptatt av å gi det lille ekstra, så her er du garantert god service.

Hun elsker å lære nye ting og holder seg opptatt på motefronten. Ønsker du en ny og spennende frisyre, tips til styling eller en ny farge, er Line den rette stylisten for deg.


Sigrid

Frisør
sigrid har over 10års erfaring som frisør og har tidligere drevet frisørsalongen Restyle i Olav trygvasonsgt. Hun har også jobbet som instruktør på Norsk frisørskole i noen år.

Sigrid er salongens Hairtalk ekspert og har lang erfaring med tapeextension. Hun er også rå på foliestriper og er god på se hver enkelt kundes behov. Hos Sigrid får du en avslappet og behagelig opplevelse samtidig som håret får en ny glød.

Alle tidligere samt nye kunder er hjertelig velkommen til å bestille time hos Sigrid.

Salong Perlen

Om salongen

Salong Perlen AS holder til i hjertet av Trondheim i et splitter nytt lokale ved bakke bru. Her tilbyr vil alt innenfor hår, makeup, extension, brudefrisering og ulike kurs. Vi har et eget bruderom der bruden med følge kan kose seg mens vi tar fullt ansvar for hår og makeup på den store dagen. I tillegg tilbyr vi bryllupsplanlegging og vår ekspertise til ulike arrangementer.

Perlen har jobbet i mange år med bryllup og daglig leder av Perlen har tidligere jobbet som daglig leder i mittBryllup. Derfor vet vi hva som skal til for å skape det perfekte bryllupet. Vi vet hva dere må huske på, hvilke aktører som er best i sitt felt og hva det bør koste. Vi er profesjonelle , opptatt av detaljer og kreative. Ved å bruke oss som din personlige bryllupsplanlegger, vil du spare masse tid, få mindre bekymringer og slippe stress.

Vi tilbyr ulike pakker, men kan også skreddersy en for dere. En fast kontaktperson fra oss vil bistå dere gjennom hele prosessen, følger dere tett opp og passer alle avtaler og tidsfrister. Veien mot den store dagen vil gå som en drøm sammen med Perlen.