Vi er Perlen brud og festEllen

Daglig leder
Startet sin karriere bare 17 år gammel i Nikita kjeden og i 2004 begynte hun som instruktør og senere daglig leder på Norsk frisør og hudpleieskole. Underveis har hun også utdannet seg som makeupartist og negledesigner samt jobbet som maskør på trøndelag teater. Hun har blitt kåret til årets daglig leder i Raise gruppen og i flere år medlem i Exellence klubben der kun de beste daglig ledere er med. I 2012 jobbet hun som daglig leder i mittBryllup. Her hadde hun ansvaret for alle bryllupsmesser i Norge.

Ellen har alltid hatt en drøm om å starte opp sin egen salong , men ikke hvilken som helst salong. Det skulle være en frisørsalong som hadde stort fokus på velvære, luksusfølelse og det lille ekstra. I tillegg en salong som også skulle tilby bryllupsplanlegging da alt rundt bryllup er det som står hennes hjerte nærmest. Nå er drømmen realisert. Fokuset hos Salong Perlen er at alle som kommer inn døra skal kunne senke skuldrene, nyte og ha seg selv i fokus. Her er det god service ut til fingerspissene og kundene er alltid i fokus.Jannice

Syerske og konsulent
Jannicke har over 12 års erfaring med kjolesøm, og spesialiserer seg innen feltet. Lidenskapen har alltid vært kjoler. Hun har jobbet i brudesalong siden 2007 som syerske og konsulent. Hun har meget godt lag med kundene. Som kunde skjønner man raskt at kjolen er i ekstremt trygge hender hos henne.

Jannicke er også utdannet frisør og har mange års erfaring innenfor yrket. Dette er et stor pluss overfor kundene som gjerne ønsker anbefalinger når det gjelder hår, makeup og tilbehør. Hun har lett for å se helheten. Du vil garantert føle deg komfortabel og godt tatt vare på av Jannicke. Hun er meget opptatt av fornøyde kunder og har stor yrkesstolthet som syerske.


Lise

Butikksjef
Lise startet sin karriere i en alder av 24 år, med egen bedrift og nettbutikk. Lidenskapen hennes er salg og service, og hun har alltid hatt en drive i seg når det gjelder butikkdrift. Med spesiell interesse innenfor bryllup var det derfor naturlig for henne å sin egen brudesalong i 2007. I årenes løp som eier av Lises Brudesalong, har hun trukket til seg kunder fra hele landet med sitt vareutvalg og sine tjenester. Nå er hun Salong Perlens kjoleekspert, og det er en selvfølge for Lise å ønske alle kunder varmt velkommen hos en av Norges flotteste brudesalonger.

Med hovedansvar for den daglige driften har hun alltid fokus på å skape god stemning og en god kundeopplevelse. Hun har et naturlig lag med kundene og godt humør. Hun ser raskt kundens behov og ønsker. Med 15 års erfaring i bransjen kan du føle deg trygg på at Lise vil hjelpe deg med å finne drømmekjolen.

Salong Perlen Brud og fest


Om salongen

Salong Perlen Brud & Fest holder til i hjertet av Trondheim i et splitter nytt lokale ved bakke bru. Vi som jobber på salongen har som mål å få frem det beste i deg. Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere oss innen brudemote, fashion og styling. Hos oss skal du føle deg trygg på at du får det beste fra alle endene til de beste prisene. Du kan velge mellom ulike brudepakker avhengig av ditt behov.

Ring oss gjerne og snakk med oss dersom du er usikker på hva som passer best for deg.